Bouwen

Bij het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfsruimte komt veel kijken. Zoveel zaken, dat u deze als opdrachtgever niet allemaal in de gaten kunt houden. Gelukkig kunt u hierbij rekenen op de jarenlange bouwervaring van Klussenbedrijf Zwakenberg.

Samen met u maken we uw wensen inzichtelijk en zetten we een plan van aanpak neer. Op basis van dit plan van aanpak werken we vervolgens zo duurzaam mogelijk aan de uitvoering van de bouw. Hierbij houden we alle factoren inzichtelijk, waardoor we tijdens de gehele realisatie een zo goed mogelijk oog op kosten en oplevertermijn houden. Dit zorgt er voor dat u achteraf niet met ongewenste verrassingen geconfronteerd wordt.

Bekijk onze portfolio of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

  • "Petrie en zijn team hebben wij vanaf het eerste moment ervaren als meedenkend, flexibel, klantgericht en prettig in de omgang."

    Karst Wouda & Simone Middelkamp
  • "Onze ervaringen met Klussenbedrijf Zwakenberg zijn erg positief. De medewerkers en de eigenaar zijn betrokken, vakkundig en..."

    Ans Wijnen en Danielle Bult
  • "Wij zijn super blij met onze aanbouw"

    Beau Feijen en Rowen Knoll

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.