Karst Wouda & Simone Middelkamp

Petrie en zijn team hebben wij vanaf het eerste moment ervaren als meedenkend, flexibel, klantgericht en prettig in de omgang. Tijdens de oriëntatiefase heeft Petrie ons op verschillende onderdelen advies gegeven en kwam hij de offerte persoonlijk toelichten.

Tijdens de bouw was er regelmatig overleggen en eventuele aanpassingen werden eenvoudig doorgevoerd. Het vervangen van ons dak is van a tot z door Petrie begeleidt en uitgevoerd, zo werd asbest verwijderd, isolatie aangebracht, nieuwe dakkapel toegevoegd, nieuwe dakpannen aangebracht en op het voorhuis riet. We zijn erg tevreden met het resultaat. 

  • "Petrie en zijn team hebben wij vanaf het eerste moment ervaren als meedenkend, flexibel, klantgericht en prettig in de omgang."

    Karst Wouda & Simone Middelkamp
  • "Onze ervaringen met Klussenbedrijf Zwakenberg zijn erg positief. De medewerkers en de eigenaar zijn betrokken, vakkundig en..."

    Ans Wijnen en Danielle Bult
  • "Wij zijn super blij met onze aanbouw"

    Beau Feijen en Rowen Knoll

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.